Ode to rape culture at Tennessee

For women on campus, there seems to be no escape.

If you don’t have pepper spray, then you’ll probably be raped.

Coolestdwarfintheworld's Blog

The Title IX lawsuit against the University of Tennessee exposed its rape culture.

The report not only painted a picture, but also constructed a sculpture.

The university was hoping that all of this madness would remain hidden in a vault,

But the Knoxville campus seems to enroll men that love to commit sexual assault.

The claims are being denied by the administration.  “No problems here!”

They don’t acknowledge rape there.  That’s why their nickname is the Volunteers.

These guys are so lame with horrible pick-up lines within the state of Tennessee.

They’re so wack that they probably tell a woman that she is the “only ten I see.”

For women on campus, there seems to be no escape.

If you don’t have pepper spray, then you’ll probably be raped.

For example, the football coach reprimanded a former Black player that helped a rape victim by calling him a traitor.

Then…

View original post 34 more words

For Erin at Bubbles and Beebots and the Sisterhood of Bloggers

Sunset

This post is for a new WordPress friend, Erin at Bubbles and Beebots.

I told her that I liked her questions to the nominees of her Sisterhood of the Word Bloggers Award!  She invited me to answer them which I take as an honorary
invitation to the Sisterhood. 🙂

So on to the questions and my answers:

  1. What is your favorite childhood memory?

    Answer: Coming home from school and whistling for my dog. I loved the way he seemed to pop from nowhere and race into my arms.

  2. If you could be any animal for a day, which one would it be?

    Answer: A dolphin. I’d like to know what they think.

  3. What is your favorite world cuisine?

    Answer: Thai food with Vietnamese a close second.

  4. If you could visit any country, which one would it be and why?

    Answer: Brazil. I’d like to experience a diverse nation with a different version of American history.

  5. What animal scares you most?

    Answer: Pitt Bulls. They look like teeth on feet to me.

  6. If you were the opposite sex for a day, what would you do?

    Answer: Punch a man. Maybe several.

  7. If you could visit any period in history for a year, which would it be?

    Answer: I’d like to speak to John Kennedy and tell him not to go to Dallas. I suspect that we still suffer the consequences of his assassination.

  8. Who is your favorite cartoon character?

    Answer: Bugs bunny.

  9. Are you a cat person, a dog person, both, or neither?

    Answer: Cat…little balls of furry love.

  10. What has been your favorite age, so far?

    Answer: I’ve enjoyed all the stages of my life because each has its own pleasure.

    My favorite is now though, because I have more command of my mind.